ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний водій фури намагався підкупити поліцейських коньяком та пивом

|

Екіпаж № 404 помітив, що водій фури ніяк не може припаркуватися і більш того перегородив виїзд із заправної станції. Усе це відбувалося в ніч на 23 вересня за адресою вулиця Липинського, 54а. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліція Львова.

водій фури

Патрульні підійшли зробити зауваження. Попросили водія переставити транспортний засіб. Екіпаж відчув різкий запах алкоголю від водія і почув не виразну розмову. Одразу виникала підозра про стан алкогольного сп’яніння. Перевірили документи – виявили два порожні подорожні листи із печатками та підписом лікаря. Тобто водій міг їх заповнювати власноруч без проходження обов’язкового медогляду перед кожним рейсом.

«Чоловік був здивований. Казав, що нічого не порушив. Мовляв, зазвичай випиває півлітри горілки і їде у Київ. Раніше йому вдавалося уникати покарання, сплативши 100 доларів. З нами він намагався розрахуватися пляшкою коньяку і двома-трьома ящиками пива, які саме перевозив», – розповів командир другої роти шостого батальйону Юрій Качмар.

Водій таки визнав свою провину. За участю двох свідків його перевірили на приладі драгер. Допустима норма до 0,2 проміле була значно перевищена. Драгер вказав – 2,25 проміле. Слідчо-оперативна група вилучила порожні бланки подорожніх листів.

Фото: andriygl.livejournal.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *