ОСТАННІ НОВИНИ

Контрабандні сигарети намагалися провезти вантажівкою через кордон  

|

Учора, 22 вересня, в пункті пропуску «Краковець» на Львівщині під час митного огляду у кабіні ватажного автомобіля працівники митниці виявили приховані від митного контролю 1000 пачок сигарет. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

20130708190803

Водій подав до митного контролю товаросупровідні документи, згідно з якими перевозив з України в Республіку Польщу лісоматеріали. На підставі оцінки аналізу ризиків, працівники митниці ретельно доглянули вантаж та автомобіль, і недарма.  Окрім заявленого вантажу, у порожнинах між двигуном та кабіною, а також в самій кабіні водія, митники виявили зайвий товар – українські сигарети з акцизними марками. Про наявність у транспортному засобі тютюнових виробів водій не заявив ні письмово, ні усно. Загалом виявлено 1028 пачок сигарет вартістю понад 12500 гривень», – зазначили у прес-службі ГУ ДФС Львівщини.

За цим фактом склали протокол про порушення митних правил за статтею 483 Митного кодексу України. Справу скерували до суду.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *