ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські «Кажани» перемогли на міжнародному турнірі в Польщі

|

Волейболісти львівських «Кажанів» стали переможцями міжнародного турніру в Польщі. Команда Яна Суха стала найкращою на турнірі у Вишкуві, повідомили Львівському порталу у прес-службі ВК «Барком-Кажани».

кажани

Що цікаво, на цьому турнірі волейболісти «Кажанів» поділилися на дві окремі команди – «Кажани-1» та «Кажани-2». За першу команди грали волейболісти, які є наближеними до основного складу команду, а за другу команду виступали гравці, які, на думку головного тренера Яна Суха, до основи наразі не дотягують. Втім, по ходу турніру Ян Сух багато експериментував зі складом, тому однозначно написати імена переможців та гравців, що виступали за першу та другу команду, мабуть, буде неправильно.

«Кажани -1» виграли у трьох поєдинках одноколового турніру і стали його переможцями. Що цікаво, львівське дербі між «Кажанами» завершилося перемогою першої команди – 3:1. В інших матчах «Кажани-1» перемогли польські команди «Кампер Вишкув» – 3:1 та «Пекпол Островенька» – 3:2. Друге місце на турнірі виборола команда «Кампер Вишкув», третє – «Пекпол Остовенька», а «Кажани-2» фінішували четвертими.

Після перемоги на турнірі у Вишкові «Кажани» зіграють товариський матч з командою «Радом» та візьмуть участь у ще одному міжнародному турнірі, господарями якого буде бронзовий призер «Кубка Лева» команда «Слепск Сувалки».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *