ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни оберуть найкращу кав’ярню року

|

У рамках  Lviv Coffee Festival у Львові традиційно оберуть Найкращу кав’ярню року. Відтак, кожен львів’янин та гість міста має нагоду взяти участь у Кавовому турі, який відбудеться 26-27 вересня. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

1 (1)

Гості кав’ярні-учасника Кавового туру перевтіляться у кавових експертів, які мають оцінити привітність та доброзичливість офіціантів, інтер’єр, ексклюзивність та співвідношення ціни та якості.

Відтепер кожен заклад-учасник має не лише пригостити ароматною кавою, передати атмосферу кав’ярні та її особливість, а й завоювати прихильність кожного відвідувача.

«Кава і Львів нерозривно пов’язані між собою. Вже 9 років Кавовий тур збирає гурманів, щоб пізнати дух міста Лева, його традиції та історію через аромат та смак кави. Оргкомітет фестивалю вже обрав топ-10 закладів, які достойні звання Найкращої кав’ярні року», – організатор Lviv Coffee Festival заначив Андрій Сидор.

Голосування для визначення найкращої кав’ярні Lviv Coffee Festival буде відбуватись у трьох формах. Перша – за допомогою бюлетенів, які відвідувачі кидатимуть в спеціальні скриньки, розташовані в дні свята у кав’ярнях-учасниках. Віддати свій голос можна буде і за допомогою інтернет-голосування на сайті фестивалю кави www.coffeefest.lviv.ua.  Також проголосувати за улюблену кав’ярню можна і на  facebook-сторінці Lviv Coffee Festival.

Найцікавішим буде голосування «таємного експерта», який ходитиме кав’ярнями-учасниками у дні фестивалю та оцінюватиме міські кав’ярні.  Цього року кавовим експертом буде одна із важливих осіб кавової індустрії світу.  Кого саме запросили організатори Lviv Coffee Festival для цієї важливої місії стане відомо 27 вересня під час церемонії нагородження «Найкращої кав’ярні року».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *