ОСТАННІ НОВИНИ

У неділю Брюховичі будуть бігати, щоб врятувати життя дитини

|

Цієї  неділі, 20 вересня,  активісти молодіжної громадської організації «Наші Брюховичі» запрошують всіх  охочих на «Забіг здоров’я». Про це Львівському порталу повідомили організатори.

Допомога_Іра

Старт заплановано на 12.00 год. на  вул.Івасюка (навпроти будинку Просвіти), що у Брюховичах. Метою забігу є пропаганда здорового способу життя, особливо серед молоді.

Забіг проходитиме у три етапи:

  • 14 років і старші
  • До 14 років
  • Дошкільнята

Уже в ході підготовки забігу організатори вирішили перейменувати його та дати назву «Забіг для здоров’я Софійки Крочак». На жаль, дитина не зможе прийняти участь в групі «дошкільнята» оскільки в свої 3,5 рочки перетерпіла вже дуже багато. Дитина народилася із вадами розвитку.

Діагнози дитини:

– Вроджене мікроцефалія.

– Спазматичний тетрапарез.

– Синдром Нунан.

– Затримка мовленєвого розвитку.

– Епі сенром.

Зараз матері терміново потрібно зібрати суму в 1 000 $ для того щоб провести комплексне обстеження дитини (в Києві) та в подальшому визначитися із методами лікування та необхідною сумою на лікування. Грошей у родичів немає. Батько Софійки покинув сім’ю та не допомагає матеріально.

На пробігу буде встановлено скриньку для збору коштів для маленької Софійки. Так, що організатори просять  всіх небайдужих, а в першу чергу підприємців, депутатів та ін., долучитися до допомоги та порятунку життя дівчинки.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *