ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові гопота серед білого дня пограбувала маму з дітьми

|

У Львові на вулиці Коновальця двоє невідомих пограбували жінку з дітьми. Про це постраждала написала на сторінці спільноти Варта 1 у Facebook, інформує кореспондент Львівського порталу.

viz

За словами жінки, її пограбували на території садочку № 129 поблизу  ігрового майданчику.

«Двоє невідомих молодиків зірвали з мене золотий ланцюжок з кулоном. Їх навіть не зупинило те що я була з двома дітьми: старшому сину 5 років, молодшому взагалі 4 місяці. Привітались, сказали добрий день (тепер я розумію, що це був відволікаючий маневр,а в той час подумала, що хтось з батьків вітається), я підняла голову і хотіла поглянути хто це,щоб відповісти, але в цей момент один з них зіштовхнув мене на клумбу на очах у дитини, зірвав ланцюжок і двоє кинулись втікати, перестрибнули через паркан 2.5 метри і втекли», – написала жінка.

Також у своєму пості жінка описала злочинців.

«Вік 20-25 років, зріст 185-190см., худорлявої статури. Були одягнуті: перший: джинси синього кольору, олімпійку біло-сіро-синя(більше біла,сіро-сині смужки), кросівки чорного кольору, та кепка темно-синього кольору. Другий: спортивні штани – темні, сіро-чорна олімпійка,темно-сірі кросівки і теж кепка, але чорного кольору», – додала жінка.

Ілюстрація : www.lvivpost.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *