ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині понад 300 дітей не вчаться у школі

|

Понад 300 неповнолітніх дітей не приступили до навчання у школах або училищах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

діти не вчаться в школах

Служба у справах дітей Львівської облдержадміністрації підвела підсумки щодо проведення I етапу Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок».

Загалом службою виявлено 338 дітей, які не приступили до занять в ЗНЗ, ПТУ, ВНЗ I – II рівнів акредитації. Не відвідують навчальні заклади 119 дітей віком 6 -10 років , 152 – віком 11 – 14 років та 67 підлітків, яким по 15 – 17 років.

«Із загальної кількості дітей повернуто до навчання 1 дитину,  влаштовано до закладів соціального захисту 6 дітей, до закладів охорони здоров’я 4 дитини. Вони не відвідують навчальні заклади через різні причини. Зокрема, 15 дітей не приступили до навчання через невиконання батьками своїх обов’язків, 4 – самовільно залишила навчальні заклади, 105 не вчаться за станом здоров’я, 26 – перебувають на оздоровленні, 83 дітей знаходяться за межами України, 105 – не навчаються з інших причин», – повідомив начальник служби у справах дітей Львівської ЛОДА Володимир Лис.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *