ОСТАННІ НОВИНИ

Аферист ошукав львів’янку на дві тисячі доларів

|

Шахрай видурив у 29-річної мешканки Львова майже 2000 доларів США.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

dawdlcrf

За словами жінки, вона вирішила зайнятися підприємницькою діяльністю. Аби мати стартовий капітал, продала трикімнатну квартиру і придбала однокімнатну. За гроші від різниці у вартості помешкань купила мікроавтобус «Мерседес-Бенц 410», оскільки свій бізнес хотіла розпочати у сфері надання транспортних послуг.

Невдовзі з’ясувалося, що автомобіль вкрай понищений і потребує ремонту. Крім того, аби задіяти його на перевезеннях, необхідне переоформлення. Приятелька дала їй координати чоловіка, який начебто може і проконсультувати, і допомогти вирішити більшість проблем.

На першій же зустрічі «помічник-рішала» зрозумів, що на довірливій клієнтці можна непогано заробити. Як повідомила постраждала, чоловік для початку запропонував їй сприяння у реєстрації за новим місцем проживання. Ця «послуга» афериста обійшлася їй у 480 доларів США та 200 гривень.

Далі справа дійшла до мікроавтобуса. На його ремонт та переоформлення жінка віддала 5400 гривень. За кілька днів чоловік сповістив, що того замало, оскільки ще потрібні гроші на експертизи, виготовлення документів тощо. Коли постраждала нарешті зрозуміла, що її довірливість просто використовують у корисливих цілях, то вирішила звернутися до міліції.

«Усі факти, які містяться у заяві львів’янки, зараз ретельно перевіряються», – повідомив заступник начальника слідчого відділення Залізничного райвідділу міліції капітан міліції Михайло Борусовський,

Наразі ситуацію перевіряють правоохоронці. Ці факти мають ознаки злочину, передбаченого ч.1 ст. 190 ККУ. За це зловмиснику загрожує до трьох років тюрми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *