ОСТАННІ НОВИНИ

Українські футболісти поганяли м’яча з прикордонниками у зоні АТО

|

Відомі українські футболісти провідали в зоні АТО прикордонників Західного регіонального управління. Про це Львівському порталу повідомили у секторі питань взаємодії зі ЗМІ ДПС України.

12007197_1658124067800665_1124031934_n (1)

До львівських зелених беретів, які несуть службу під Маріуполем, завітали Андрій Павелко, Вадим Костюченко, Володимир Циткін, Олег Саленко, Василь Рац, Іван Яремчук, Сергій Ковалець, Едуард Цихмейструк та інші. Таким чином спортсмени вирішили підтримати прикордонників та подякувати їм за роботу, яку військовослужбовці роблять на блокпостах в зоні АТО та вздовж лінії розмежування.

На стадіоні «Західний» в Маріуполі збірна команда прикордонників та збірна зірок-ветеранів українського футболу зіграла футбольний поєдинок.

Також в рамках відвідин зони АТО зірки-ветерани українського футболу (Федерації футболу України) відвідали загальноосвітню школу № 58 селища Талаківка та лікарню швидкої допомоги Маріуполя. Учням футболісти подарували футбольні м’ячі, а в лікарню, де лікуються поранені військовослужбовці, привезли медикаменти, книжки та футбольну атрибутику.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *