ОСТАННІ НОВИНИ

Вечірній забіг-феєрія зібрав близько 100 осіб

|

Вчора, 10 вересня, понад 100 студентів спільно з фіналістками конкурсу краси «Міс Львів-2015» взяли участь у першому вечірньому забігу-феєрії. Одразу ж по завершенню учасники вирішили створити Студентський біговий клуб Львівщини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міської ради.

Заб_г

Студенти не лише зі Львова, але і з області зібралися ввечері у Стрийському парку, щоб подолати 5-кілометрову дистанцію. Серед них і переможниця конкурсу «Міс Львів-2015» Мар’яна Скоринович. Перший вечірній забіг-феєрію організували Львівське обласне відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно з кампанією «Здорове місто».

«Сьогодні ми показали, що навіть при великій зайнятості сучасні люди завжди можуть знаходити час на спорт – потрібні тільки бажання і гарна компанія. Тому ми запросили на забіг найвродливіших дівчат Львова, які власним прикладом довели, що займатися спортом – не тільки дуже корисно, але й модно і трендово!», – зазначила співкоординатор кампанії «Здорове місто» Христина Паньків.

Першою серед дівчат фінішувала Оксана Осінська (вихованка ДЮСШ №10 м. Львова) з результатом 19 хв. 19 сек., другою – Катерина Бугай (учениця Львівського вищого професійного училища дизайну та будівництва), подолавши дистанцію за 19 хв. 22 сек., і третьою прийшла до фінішу Яна Чорна (навчається у Львівському національному університеті імені Івана Франка), пробігши 5 кілометрів за 20 хв. 52 сек.

Серед хлопців переможцями стали Юрій Мацюк (студент Національного університету «Львівська політехніка») з результатом 15 хв. 25 сек., Ігор Желеч (студент Дрогобицького державного педагогічного університету імені І. Франка) з результатом 15 хв. 31 сек., і Юрій Мочульський (студент Львівського державного університету фізичної культури), який подолав дистанцію за 15 хв. 34 сек.

По завершенні забігу учасники зініціювали створення Студентського бігового клубу Львівщини. Його координатором став Михайло Бучацький, студент Львівського державного університету імені Івана Франка.

Переможці та призери змагань окрім медалей отримали подарункові сертифікати від ресторану «Дача», розташованому у спортивно-розважальному центрі «Медик», та кошики з фруктами від ринку сільськогосподарської продукції «Шувар».

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *