ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові нагородили переможців міжнародного молодіжного конкурсу

|

У Львові сьогодні, 11 вересня, нагородили переможців Міжнародного конкурсу «Мій рідний край». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міської ради.

DSC_6789

Вже у вісімнадцятий раз зібралася творча молодь з двадцяти областей України – дипломанти Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді «Мій рідний край», які разом зі своїми науковими керівниками впродовж року досліджували та науково обґрунтовували минуле і сучасне нашої держави, аналізували та робили свої висновки, шукали шляхи вирішення проблем економічного, соціального та гуманітарного профілю.

За словами організаторів, 133 наукові, дослідницькі та творчі роботи оцінювалися членами конкурсної комісії в 16 номінаціях: «Перлину конкурсу» вибороло 18 учасників, І місце – 26, ІІ місце – 29, ІІІ місце – 26. Особливе місце посіли роботи, присвячені Митрополиту Андрею Шептицькому, Михайлові Вербицькому, Героям сьогодення, які захищають рідну землю, видатним жінкам України, проблемам здоров’я нації, екології, авторитету держави на міжнародному рівні.

Директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Галина Слічна привітала та вручила нагороди учасникам конкурсу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *