ОСТАННІ НОВИНИ

Протягом тижня в зоні АТО впіймали 20 вантажівок з контабандою

|

Мобільні зведені групи співробітників Служби безпеки України, Державної фіскальної служби та прикордонників, підсилені волонтерами щодня затримують вантажі у районі проведення антитерористичної операції, які намагаються в обхід блокпостів ввезти на тимчасово окуповані терористами території або вивезти з них. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі СБУ.

СБУ www.business.ua

У районі населеного пункту Солодке Мар’їнського району Донецької області зведена мобільна група затримала вантажівку, що прямувала на тимчасово окуповані території поза межами встановлених пунктів пропуску.

Під час огляду автомобіля було виявлено партію побутової техніки, орієнтовною вартістю 250 тисяч гривень.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Також на трасі Маріуполь – Володарське Донецької області затримано автомобіль з 22 тоннами борошна на суму 450 тисяч гривень. Вантаж з фіктивними документами намагалися переправити на території, що підконтрольні терористам «ДНР».

Проти посадовців ТОВ «Маріупольський мелькомбінат», які внесли завідомо неправдиві відомості до офіційних документів, відкрито кримінальне провадження.

Загалом за останній тиждень мобільні зведені групи затримали у районі АТО понад двадцять вантажів з продуктами харчування, металобрухтом, мінеральними добривами, побутовою технікою та споживчими товарами.

Служба безпеки України наголошує, що порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3-х до 8-ми років з конфіскацією автотранспортних засобів.

У зловмисників уже вилучено 72 легкових автомобілі, 45 мікроавтобусів та 53 вантажівки.

Співробітники спецслужби у складі мобільних груп продовжують активну фазу протидії незаконному переміщенню товарів для потреб терористичних організацій “ДНР/ЛНР”. Уся лінія зіткнення контролюється правоохоронцями.

Фото : www.business.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *