ОСТАННІ НОВИНИ

Фонд допомоги підприємцям «наламав дров» на 17 мільйонів

|

Держфінінспекція виявила порушень на понад 17 мільйонів гривень під час ревізії Українського фонду підтримки підприємництва. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держфінінспекції.

держфініспекція

Основною функцією Українського фонду підтримки підприємництва є сприяння реалізації державної політики у сфері розвитку малого і середнього підприємництва шляхом залучення та ефективного використання фінансових ресурсів, фінансування цільових програм та проектів. Проте, як показали результати ревізії, Фонд виконував далеко не свої функції.

Під час ревізії Фонд фахівці Держфінінспекції виявили порушення фінансової дисципліни на суму понад 17 мільйонів гривень. Ревізія охопила період із червня 2011 року по червень 2015 року.

Як виявили ревізори, Фонд надавав фінансову державну підтримку тим суб’єктам підприємництва, які не мали права на її отримання; не контролював цільове використання коштів державної фінансової підтримки, ефективність впровадження бізнес-планів та не забезпечував своєчасного повернення коштів (не нараховував боржникам відповідних штрафів і пені, не звертався до судів з відповідними заявами). Загальна сума усіх вказаних порушень становила близько 17 мільйонів гривень.

Наразі матеріали  ревізії передані правоохоронним органам.

Фото : p-p.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *