ОСТАННІ НОВИНИ

Емігранти вже вламуються до України

|

На Закарпатті затримано 13 нелегалів з Сирії, В’єтнаму та Бангладешу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

1 емігранти

 

У рамках проведення спільної операції «Кордон-2015» на українсько-словацькому кордоні була затримана велика група незаконних мігрантів.  Про переміщення невідомих у бік кордону прикордонників відділу “Великий Березний” Чопського загону повідомили словацькі колеги. Група реагування, яка вибула на місце можливого знаходження порушників, в ході проведених пошуків  затримала  11 осіб, які прямували в обхід пунктів пропуску. Із затриманих  – 8 назвалися громадянами В’єтнаму та 3 Бангладеш.

Крім того, в рамках операції українські прикордонники спільно з угорськими колегами виявили 2 громадян Сирії. Прикордонники Мукачівського загону  затримали порушників без документів за 50  метрів від лінії кордону  з Угорщиною.

Наразі усіх затриманих доправили в пункт тимчасового тримання.  Їх подальшу долю визначатиме суд. Крім того, про затримання повідомили МВС, СБУ та центр з надання вторинної безоплатної правової допомоги в Закарпатській області.

Фото: Держприкордонслужба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *