ОСТАННІ НОВИНИ

Форум видавців запрошує на відкриття

|

Міжнародний книжковий форум видавців у Львові запрошує на урочисте відкриття Львівського міжнародного літературного фестивалю, яке розпочнеться завтра о 19.00 год у Львівській обласній філармонії (вул. Чайковського, 7). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Форуму.

384060126

За даними прес-служби, уперше відкриття стане комунікаційним майданчиком для бізнесу, політиків, літературних та культурних кіл. Учасників чекає естетично-музичний відпочинок і нові знайомства. Гості вечора першими зможуть переглянути виставку книжок, представлених на конкурс “Найкраща книга форуму-2015”.

«Наша робота скерована на те, щоб пояснювати людям, що і освіта, і наука, і культура мають бути не якимось маргінесом нашого життя, як це було досі, а його головною складовою, власне кажучи, самим життям», — зазначила Олександра Коваль.

Цьогорічний форум включає у себе понад тисячу різних тематичних заходів. Фокусні теми: культура, пропаганда та цінності. Також форум ініціює програму розвитку та підтримку читання, громадське обговорення законопроекту “Про освіту”, розвиток критичного мислення і зміни навчальних програм.

В межах відкриття гості зможуть послухати Владику Бориса Ґудзяка, єпископа УГКЦ у Франції, країнах Бенілюксу та Швейцарії, Генрі Марша, британського нейрохірурга світового рівня, Олю Гнатюк, україністку, професора НаУКМА (Польща). Лейтмотивом їхніх промов будуть терпимість, милосердя, культура.

Музичним “акордом” стане виступ академічного молодіжного симфонічного оркестру INSO-Lviv, саме вони перемогли на “Битві оркестрів” в Одесі, солістки Римського і Мадридського оперних театрів Софії Соловій, скрипаля-віртуоза Олександра Божика. Вестиме вечір журналіст, блогер, громадський активіст Володимир Бєглов.

Нагадуємо, для гостей вартість квитка на “Відкриття Форуму” — 150 грн. До квитка безкоштовно докладатиметься VIP-перепустка на події 22 “Форуму видавців у Львові”.

Забронювати квиток та домовитися про доставку можна за номером — 063 07 176 58 чи на емейл — [email protected].

Фото: tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *