ОСТАННІ НОВИНИ

Чи візьме Україна реванш у грі із Словаччиною?

|

Футболісти національної збірної та мільйони вболівальників з нетерпінням чекали на реванш, адже в Києві підопічні Михайла Фоменка поступилися з мінімальним рахунком 0-1, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

чи візьме україна реванш

 

 

Проте матч очікується доволі нелегкий. В попередньому матчі з іспанцями, в якому Словаччина поступилася з рахунком 2-0, не брали участь захисник англійського «Ліверпуля» Мартін Шкртел та півзахисник італійського «Мілана» Юрай Куцка. Проти збірної України ці гравці вийдуть на поле в основному складі, що, безперечно, створить нашій команді немало проблем.

Також слід врахувати і те, що в разі перемоги словаки майже забезпечать собі вихід з групи, тому слід очікувати від них атакуючої та агресивної гри.

Україна також не сидітиме в обороні. В разі перемоги підопічні Фоменка наздоганяють словаків, що збільшує шанси нашої збірної на вихід з групи. Національна збірна України вміє показувати видовищний футбол. Це показали матч з Іспанією та перший тайм з Білоруссю. В першому матчі зі словаками Україна переважала на полі та мала багато моментів, проте фортуна була не на нашій стороні.

Гравці збірної України запевняють, що віддадуть усі сили, аби не підвести рідних вболівальників.

Матч розпочнеться сьогодні, 8 вересня, о 21.45.

Фото : korrespondent.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *