ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові шукають найкращого велопрацедавця

|

У рамках Європейського тижня мобільності, Львівська асоціація велосипедистів спільно з відділом промоції міста ЛМР проводить конкурс «Велопрацедавець-2015». Метою конкурсу є відзначення найбільш дружніх до велосипедистів офісів та установ міста. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

велопрацедавець

«Подавайте заявки та отримуйте широке визнання серед велоспільноти Львова», – закликають організатори. Переможець конкурсу отримає заохочувальні призи. Заявки приймають до 16 вересня. Оголошення переможців відбудеться 22 вересня.

Переможцем може стати той працедавець, який створив найкращі умови для працівників-велосипедистів компанії чи організації та клієнтів, які приїжджають на велосипедах. Серед критеріїв відбору – наявність та якість велостійок, додаткових зручностей для велосипедистів (душ, роздягальні), частка велосипедистів у загальній кількості працівників, бонуси для них від компанії, а також всіляке заохочення їзди на велосипеді. Заявку може подати будь-який працівник компанії за згодою керівництва.

Детальніше про умови конкурсу – за посиланням.

Фото: ЛАВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *