ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали рецидивіста

|

Правоохоронці Самбора затримали «крадія зі стажем». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

злочин

Увечері 30 серпня до Самбірського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про викрадення грошей з каси одного із магазинів райцентру. Вже незабаром правоохоронці встановили особу зловмисника.

Як з’ясувалося, на кошти торгового закладу зазіхнув раніше неодноразово судимий 32-річний місцевий мешканець. Близько п’ятої години вечора він зайшов до крамниці на автовокзалі. Дочекавшись зручного моменту зловмисник викрав гроші. Опісля витратив їх на власні потреби.

До цього чоловік вже мав проблеми із законом, причому також за крадіжки. У серпні цього року він тільки звільнився з місць позбавлення волі і знову взявся за старе.

Працівники Самбірського міськвідділу міліції відкрили кримінальне провадження за ознаками крадіжки. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *