ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські «Кажани» - срібні призери «Кубку Лева»

|

Волейболісти львівського клубу «Барком-Кажани» стали срібними призерами престижного Міжнародного турніру «Кубка Лева». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі команди.

kaschany

Турнір у Львові відбувся уже втретє. Щоправда цьогоріч він став офіційно міжнародним. Окрім господарів турніру – львівського волейбольного клубу «Барком-Кажани», за головний трофей боротьбу вели такі команди, як «Локомотив» (Харків), «Кампер-Вишков» (Польща), «Слєпск-Сувалки» (Польща) та «П’ятранямц» (Румунія).

У фіналі турніру, який, як і всі матчі, відбувся в палаці спорту «Галичина», зустрілися львівські «Кажани» та діючий чемпіон України харківський «Локомотив». Перші дві партії були за львів’янами – 26:24 та 27:25. Втім у трьох наступних шальки терезів на свій бік вдалося схилити гостям – 25:19, 26:24 та 15:13.

У четвертій партії галичани не реалізували два матч-боли при рахунку 24:22 на свою користь. Незважаючи на поразку у фіналі, команда Яна Суха заслужила на теплі слова за свою гру. Медальні амбіції львівської команди у цьому сезоні виглядають більш, ніж реально.

Третє місце на «Кубку Лева» посіли волейболісти команди «Слєпск-Сувалки». У матчі за бронзу вони обіграли своїх земляків з «Кампер-Вишков» – 3:0.

«На жаль, до перемоги нам не вистачило зовсім трішки. Було 4 моменти, в яких ми мали виграти очко. Але команда противника дуже добре зіграла на блоці, захисті і ми не змогли. Звісно, хотілося б вибороти перше місце. Але друге – теж не є погано, команда «Локомотив» досить сильна. Ми наразі маємо багато нових гравців, команда працює над злагодженням гри», – наголосив гравець львівської команди ВолодимирТевкун, який став найкращим гравцем у складі своєї команди.

 

Підсумкова турнірна таблиця «Кубка Лева» 1. ВК «Локомотив» (Харків) 2. ВК «Барком-Кажани» (Львів) 3. ВК «Слєпс-Сувалки» (Польща) 4. ВК «Кампер-Вишков» (Польща) 5. ВК «П’ятранямц» (Румунія)

Фото:  Прес-служби ВК «Барком-Кажани»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *