ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік побив старенького тестя

|

У Стрию внаслідок сімейної сварки 75-річний чоловік потрапив в лікарню з черепно-мозговою травмою. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

побив

У Стрийський міськвідділ міліції 6 вересня надійшло повідомлення від лікаря-травматолога Стрийської центральної районної лікарні про доставленого 75-річного  місцевого мешканця. Лікарі поставили пацієнту діагноз «закрита черепно-мозкова травма, травма правого очного яблука».

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що пенсіонер отримав тілесні ушкодження під час того, як намагався вгамувати сімейну сварку, що виникла між його 37-річною донькою та її 44-річним чоловіком. Словесний конфлікт переріс у бійку, під час якої пенсіонер отримав тілесні ушкодження.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч.2 ст. 125 (умиснелегке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до одного року, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події, призначено ряд експертиз.

Фото: firtka.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *