ОСТАННІ НОВИНИ

Тисяча львівських правоохоронців охоронятимуть порядок на матчі Україна-Білорусь

|

Під час матчу відбіркового турніру Євро – 2016 між збірними командами України та Білорусії, що відбудеться на стадіоні «Арена Львів» 5 вересня, громадський порядок у Львові забезпечуватимуть більше тисячі правоохоронців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

матч

Переглянути матч на стадіоні планують близько тридцяти чотирьох тисяч уболівальників, у тому числі й іноземці. Основні зусилля правоохоронців будуть направлені на охорону громадського порядку на площі перед стадіоном, на вокзалах та у центральній частині міста.

«Ми звертаємось до всіх вболівальників та футбольних фанатів з проханням поводитись цивілізовано та не порушувати громадський порядок, прислухатись до порад правоохоронців та стюардів. Також можливі деякі затримки у русі транспорту на вулицях, що ведуть до «Арени Львів», тому прохання до вболівальників виїжджати на стадіон завчасно», – звернувся до футбольних вболівальників заступник начальника ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Маруняк.

У випадку, якщо ви стали жертвою або очевидцем злочину, помітили небезпечний предмет чи володієте інформацією про загрозу життю чи здоров’ю громадян, звертайтесь до правоохоронців або на оперативну лінію 102.

Фото: МВС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *