ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам про субсидії розповідатимуть на пошті

|

Працівники поштових відділень надаватимуть консультації та роз’яснення щодо заповнення заяв та декларацій при зверненні за житловою субсидією. бланки на субсидії листоноші рознесли всім споживачам житлово-комунальних послуг Львівщини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

субсидії

“Працівники “Укрпошти” також надаватимуть консультацію щодо порядку направлення всіх необхідних документів на отримання субсидії”, – розповідає заступник директора департаменту соціального захисту населення Оксана Яковець.

За її словами, до проведення інформаційної роботи центри зайнятості також залучають безробітних громадян. Крім цього, на зворотному боці квитанцій на оплату послуг за вересень та жовтень друкуватиметься інформація про порядок надання субсидій.

Нагадаємо, що отримати житлову субсидію дуже просто, оскільки слід подати лише 2 документи (заява про призначення субсидії і декларація про доходи осіб), які можна надіслати поштою. Також не потрібно вказувати розмір доходу та відсутні штрафи за неправильне оформлення документів. Субсидія може бути більше 50% від сукупного рахунку за комунальні послуги.

За детальної інформацією просимо звертатись за номером телефону безкоштовної гарячої лінії 0-800-507-309.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *