ОСТАННІ НОВИНИ

Наркодилери при затриманні поранили правоохоронця

|

Правохороці Стрийського міськвідділу затримали трьох чоловіків, які  зберігали та продавали наркотичні та психотропні речовини на території району та безпосередньо у Стрию. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС у Львівській області.

поранили ножем міліціонера

До злочинного «синдикату» входили раніше судимий 36-річний місцевий житель та двоє його приятелів, котрі були сусідами.

Під час обшуку в квартирах підозрюваних та у автомобілі одного із зловмисників працівники міліції знайшли пакети з розфасованою марихуаною, згортки з амфетаміном, ампули «Трамадолу», електронні ваги, пристрої для подрібнення наркотичних речовин та інші речові докази їх злочинної діяльності.

Крім того, в помешканні 26-річного учасника групи виявлено револьвер, з ознаками переробки, набої до малокаліберної гвинтівки, та предмет, схожий на обріз. А ще – чималу кількість електроінструментів, запчастин до велосипедів, усіляких речей побутового вжитку, котрі могли бути викрадені.

При затриманні господар квартири ще й вчинив опір працівникам міліції. Він накинувся на одного із них з ножем, поранивши того у передпліччя.

Зараз тривають слідчі дії щодо встановлення всіх кримінальних зв’язків та епізодів злочинного бізнесу. Як стало відомо слідчим, за «товар» із зловмисниками покупці розраховувалися не лише готівкою, а й за допомогою банківських платіжних карток.

За рішенням суду двом із трьох підозрюваних обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинене зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Фото: ednist.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *