ОСТАННІ НОВИНИ

Від сьогодні в усіх швидкісних поїздах України з’явився інтернет

|

Від сьогодні в усіх 10 електропоїздах виробництва компанії  Hyundai  Rotem,  2 поїздах «Тарпан» та 2 поїздах локомотивної тяги виробництва ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» пасажири можуть скористатися послугою WI-FI доступу до мережі Інтернет. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Укрзалізниці.

Hyundai

За даними прес-служби, роботи з монтажу відповідного  обладнання завершилися наприкінці серпня, а в перших трьох поїздах  WI-FI з’явився наприкінці липня.

«Запровадження цієї інноваційної послуги є ще одним  кроком удосконалення сервісу і стане додатковою конкурентною перевагою швидкісних поїздів перед іншими видами транспорту, адже відтепер пасажири мають можливість ефективно використовувати час подорожі, постійно залишаючись на зв’язку», – йдеться у повідомленні.

Як додають в Укрзалізниці, це досвід перейнятий від провідних європейських перевізників. Так, послуга Wi-Fi доступу до мережі Інтернет у вагонах денних швидкісних пасажирських поїздів, що курсують на теренах Європи, надається в поїздах Thalys(Німеччина, Бельгія, Франція),  ІСЕ (Німеччина), Super City (Чехія) тощо.

Фото: todtrk.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *