ОСТАННІ НОВИНИ

Президент попросив вибачення у батьків загиблих нацгвардійців

|

Загиблі внаслідок подій біля Верховної Ради 31 серпня військовослужбовці Національної гвардії України Ігор Дебрін та Дмитро Сластіков будуть нагороджені орденом «За мужність». Про це повідомили на сайті Президента, передає кореспондент Львівського порталу.

президент

Президент відзначив мужність військовослужбовців, які вчора несли службу під стінами Парламенту і до останнього захищали право і закон, не дивлячись на провокації. «Я пишаюся тим, що в нас є така Національна гвардія, яка вчора достойно демонструвала стійкість у відповідь на жахливі провокації, які відбулися під Верховною Радою», – сказав Петро Порошенко.

Глава держави заявив, що всі причетні до організації цього злочину особи мають понести відповідальність, і зазначив, що влада та суспільство мають зробити все, аби унеможливити повторення таких трагічних подій у майбутньому. Петро Порошенко запевнив, що він, як Президент, зробить для цього все можливе.

Президент висловив співчуття батькам та близьким загиблих.

«Хотів би вибачитись перед батьками за те, що ми не зберегли життя їх синів. Хотів подякувати батькам за те, що вони виростили справжніх українських героїв, які захистили право, закон і справедливість», – сказав Глава держави.

Президент відвідав госпіталь Міністерства внутрішніх справ, де перебуває найбільша кількість постраждалих бійців – 60 осіб. Кілька з них, на жаль, у важкому стані. Петро Порошенко також відвідав військовослужбовців, які лікуються у Київській міській клінічній лікарні № 17.

Президент зазначив, що все для лікування є, і постраждали отримають всю необхідну медичну допомогу.

Фото: сайт Президента

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *