ОСТАННІ НОВИНИ

Готельєрів і турфірми Львівщини кличуть на семінар у рамках «Фестивалю Партнерства»

|

У п’ятницю, 4 вересня, представників туристичних підприємств та готельно-відпочинкових комплексів Львівщини запрошують на семінар в рамках IV Українсько-Польського «Фестивалю Партнерства». Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі облдержадміністрації.

фестиваль

У програмі семінару передбачено презентацію нових польських учасників Фестивалю – «Товариства історичних готелів в Польщі”» та оператора проекту велосипедних маршрутів Східної Польщі «Green Velo». Організатори очікують, що захід стане платформою для обміну досвідом і встановлення довготривалих партнерських відносин в галузі туризму.

Довідка

Протягом 4-6 вересня на Львівщині вже вчетверте відбудеться українсько-польський «Фестиваль Партнерства». Цьогоріч його також буде підсилено ІІІ Конгресом культури Східного партнерства.

«Фестиваль партнерства» сприяє розвитку українсько-польської культурної співпраці, презентує мистецьке життя польських міст та воєводств, a також творче наповнення Львова та Львівської області. Основна мета заходу – звернути увагу жителів Польщі та України на те, що в період соціально-політичних трансформацій особливо важливо підтримувати й зміцнювати добросусідські відносини, обмінюватись ідеями та власним досвідом. Фестиваль – це також майданчик новий ідей та проектів між владою міста Львова й Львівської області та першими особами польських міст та воєводств, які відвідають Львів.

Фото: ufest.in.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *