ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині злодій викрав коней і перегнав їх за 100 км

|

ННа Львівщині правоохоронці затримали конокрада. Викрадених коней працівники міліції знайшли за 100 кілометрів від місця злочину, повідомили Львівському порталу в прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

коні

До Бродівського РВ ГУМВС України у Львівській області я звернувся із заявою директор одного із сільськогосподарських підприємств. Він повідомив, що з території ферми викрадена пара коней разом із підводою.

Правоохоронці зясували, що конокрадством зайнявся 33-річний раніше неодноразово судимий чоловік. Свою «здобич» він переправив за 100 км від місця злочину – до Перемишлянського району, де мешкають його родичі. Там знайшов і покупця, домовившись про продаж коней за 20 000 гривень.

Однак оборудка не відбулася: працівники міліції затримали зловмисника та вилучили у нього і тварин, і підводу. Йому оголошено підозру за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Стаття передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Наразі крадій знаходиться у слідчому ізоляторі. Бродівський районний суд обрав для конокрада міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *