ОСТАННІ НОВИНИ

Молодь Львова запрошують на гуртки з журналістики, кіномистецтва та піару

|

Львівську молодь запрошують на гуртки у сфері журналістики. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі міської ради.

гуртки

Відділ комунікацій та зв`язків з громадськістю ЦТДЮГ запрошує на навчання учнів, студентів та молодь (віком від 6 до 25 років): гуртки з журналістики;  телевізійна журналістика; кіномистецтво (студія КіТ «На долоні»);  дискусійний клуб «Що? Де? Коли?»; кримськотатарська мова та культура;  відео справа; медіа та PR-піар; сценарна майстерність.

Відділ видає видання «Територія освіти Погулянки» (ТОП) у друкованому форматі та у вигляді інтернет-газетия, а також проводить профільний табір «МЕДІА». Щорічно на базі відділу проводяться конкурси та фестивалі: обласний конкурс друкованих видань, газет та кіностудій «Гостре перо»;  фестиваль «Шкільна журналістика»;  конкурс анімаційного кіно;  проект «Журналіст on-line».

Окрім цього, організовуються  семінари для редколегій шкільних газет, конференції, круглі столи, дебати, турніри з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?», екскурсії та квести.

Заняття проходитимуть на базі ЦТДЮГ та на філіалах – середніх загальноосвітніх навчальних закладах. Після дворічного навчання випускник отримує свідоцтво державного зразка.

Фото: www.rimtour.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *