ОСТАННІ НОВИНИ

У Синютки хочуть підключити до ремонту доріг агрохолдинги

|

Служба автомобільних доріг у Львівській області підготує і подасть на розгляд Львівській ОДА загальну карту автодоріг регіону, якими користуються агрохолдинги, і які потребують ремонту. В кінцевому результаті буде напрацьовано механізм залучення агропідприємств до ремонтних робіт на дорогах у населених пунктах області.

агро

Про це йшлося у четвер, 27 серпня, під час наради голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки з головами райдержадміністрацій та міськими головами міст обласного значення, повідомили Львівському порталу у прес-службі ЛОДА.

“Негативно впливає на якість дорожнього покриття на автошляхах області рух при високих температурних режимах великогабаритного транспорту, – зазначив Олег Синютка. – В облдержадміністрації буде створено робочу групу за участі Громадської ради, юристів та агроекспертів з підготовки меморандуму про  спільні дії щодо долучення агрохолдингів до ремонту доріг та недопущення перевезення важких фур дорогами області. Агропідприємствам запропонують укладати договори з перевізниками на транспортування не більше як 22 т сільськогосподарської продукції для збереження дорожнього полотна”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *