ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині активізувались шахраї: знімають порчу та вирішують проблеми з міліцією

|

Працівники Самбірського міськвідділу міліції розшукують шахраїв, котрі заволоділи грошима та ювелірними виробами громадян. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

порча

Перший випадок стався 22 серпня у одному з сіл Самбірського району. Жінка віком 30 – 35 років зайшла на подвір’я одного з будинків та повідомила господині, що на її чоловіка наведено порчу і найближчим часом треба чекати біди. Проте, за словами шахрайки, вона може запобігти нещастю. Для цього господиня повинна віддати їй усі гроші, а також золоті вироби, що є в будинку. Тоді вона прочитає у церкві над цінностями відповідні молитви ібіда омине хату господині, а цінності шахрайка зобов’язалась повернути власниці. Господиня передала незнайомці золоті прикраси, а також гроші усумі дві тисячі доларів США. Зрозуміло, що ні грошей, ні коштовностей шахрайка господині не повернула.

Інший випадок стався 25 серпня. До 58-річної мешканки одного з сіл зателефонував невідомий чоловік, голос якого вона сплутала з голосом свого сина і повідомив, що у нього неприємності з міліцією. Щоб вирішити проблему, вона повинна переказати одинадцять тисяч гривень на банківський рахунок. Переказавши гроші, жінка невдовзі з’ясувала, що з її сином все гаразд і вона стала жертвою шахраїв, після чого звернулась з заявою у Самбірський міськвідділ міліції.

Працівники міліції закликають громадян бути пильними, при спілкуванні з незнайомцями керуватись здоровим глуздом, а при виникненні підозри звертатись по допомогу до правоохоронців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *