ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська співачка стала переможцем «Українського формату»

|

24 серпня, на День незалежності України, відбувся фінальний концер україномовної пісні «Український формат». Переможцем проекту стала Ірина Федишин із піснею «Серця стук», повідомили Львівському порталу у прес-службі співачки.

федишин

Імена переможців, визначений за підсумками смс-голосування та оцінки журі, були оголошені 24 серпня в Києві на гала-концерті фіналістів «Українського формату».Фінальний концерт відбувся на Хрещатику і став подарунком українцям до Дня незалежності від організаторів проекту – галузевого об’єднання «Радіокомітет».

«Український формат» – це конкурс української пісні, який покликаний надати підтримку молодим виконавцям і віднайти нових зірок вітчизняної естради. Перший етап конкурсу тривав з 15 липня по 24 серпня. На проект надіслано понад 1000 україномовних пісень, з яких було обрано 8 фіналістів. З усіма піснями, надісланими на конкурс, можна ознайомитися на порталі проекту – ukrformat.fm.

«Для мене «Український формат» – це ще одне визнання і стимул активно працювати далі. Я дуже хотіла цієї перемоги і відповідально готувалась до неї, – ділиться враженнями після фінального концерту Ірина Федишин. –Я також активно популяризувала «Український формат» серед своїх прихильників у соцмережах і просила про допомогу у голосуванні.Сьогодні я щиро всім вдячна за підтримку. І особливо –організаторам конкурсу, завдяки яким мій трек «Серця стук» мали можливість почути величезна кількість слухачів».

Нагадаємо, що про запуск спільного радіопроекту з просування молодих українських виконавців стало відомо в червні під час зустрічі радійників з віце-прем’єр-міністром – міністром культури В’ячеславом Кириленком. Цей проект було презентовано як альтернативу ініціативі пана Кириленка з підвищення квоти української музики на радіо з 50% до 75%. У липністало відомо, що конкурс українських пісень матиме назву «Український формат» і відбуватиметься в чотири етапи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *