ОСТАННІ НОВИНИ

Бійцям АТО дали майже півтори тисячі земельних ділянок на Львівщині

|

На Львівщині учасники АТО отримали 1 422 земельні ділянки.Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

Шеврон Укр

Землевпорядна служба регіону ухвалила 1 290 рішень про надання військовослужбовцям у власність земельних ділянок загальною площею 145,6 гектара. Землі розташовані поза межами населених пунктів. Учасники АТО планують використати наділи для ведення садівництва, особистого селянського господарства та індивідуального дачного будівництва. Ще 132 земельні ділянки в межах населених пунктів військовим надали за рішенням місцевих рад Львівщини. Ці землі військові використають для будівництва житлових будинків та господарських споруд.

Землевпорядна служба Львівщини надала учасникам АТО 1 423 дозволи на розробку документації із землеустрою на землі загальною площею 350,8 гектарів. Зараз триває процес оформлення ділянок у власність.

«Для зручності учасників АТО у приміщенні управління Держгеокадастру Львівщини працює окремий офіс – «Єдине вікно». Тут військові можуть отримати необхідну інформацію та професійну допомогу у оформленні земельних ділянок»,– зазначив Андрій Кавецький, начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *