ОСТАННІ НОВИНИ

Ворог посилив обстріли українських позицій

|

Протягом вчорашнього вечора ситуація в зоні АТО дещо загострилася. Про це Львівському порталу повідомили в прес-центрі АТО.

ато

Як зазначили в прес-центрі, з 18 години і до опівночі на Донецькому і Артемівському напрямках ворог почав частіше використовувати зброю, калібр якої перевищує 100 міліметрів.

«Так, із 18 год. вечора бойовики декілька разів зі 120-міліметрових мінометів обстрілювали наші позиції в Авдіївці, Троїцькому, Верхньоторецькому та Опитному. Близько 21 та 22 год. окупанти били по опорних пунктах сил АТО у Красногорівці з артилерії калібру 152 міліметри, мінометів, гранатометів і стрілецького озброєння. Також під вогонь артилерії цього калібру о 21.20 год. потрапили українські підрозділи в Авдіївці, а о 23 год. у населеному пункті Славне. Крім того, о 22.30 год. найманці цинічно порушуючи угоди вели вогонь зі 122-міліметрової артилерії по цивільних кварталах Авдіївки», – мовиться у повідомленні.

Також у прес-центрі АТО зауважили, що минулої доби бойовики використовували «Гради»: «О 19 год. зі сторони Ольховатки, бойовики з реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град» накрили наш опорний пункт у Троїцькому, що на Артемівському напрямку. А з 21 год. і до опівночі під вогонь 122-міліметрової артилерії ворога потрапили селища Санжарівка, Луганське, Лозове і знову ж таки Троїцьке. Також 120-міліметрові міномети найманці застосовували по силах АТО в Новозванівці, Зайцевому, Золотому».

Водночас близько опівночі бандформування зі 152-міліметрової артилерії били по наших позиціях у селищі Болотне, а о 21 год. по Богданівці, що в районі Маріуполя застосовували 120-міліметровий міномет.

«Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 82 рази порушили режим припинення вогню. 18 разів противник використовував артилерію, 40 –міномети, 1 – БМ-21 «Град»», – повідомили у прес-центрі АТО.

Фото: espreso.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *