ОСТАННІ НОВИНИ

На Донеччині створять військово-цивільні адміністрації

|

Президент України Петро Порошенко підписав Указ “Про утворення військово-цивільних адміністрацій”. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Президента України.

адміністрації

Згідно з документом № 469/2015 формуються Першотравнева районна військово-цивільна адміністрація Донецької області; військово-цивільні адміністрації міста Мар’їнка та села Побєда Мар’їнського району Донецької області. Також військово-цивільні адміністрації створюються у селах Комінтернове, Водяне та Заїченко Волноваського району Донецької області.

В Указі зазначається, що статусу Першотравневої районної військово- цивільної адміністрації Донецької області набуває Першотравнева районна державна адміністрація Донецької області, а її голова стає керівником Першотравневої районної ВЦА.

Рада національної безпеки і оборони та її Секретар мають забезпечити невідкладний розгляд питання щодо призначення керівників військово- цивільних адміністрацій зазначених населених пунктів. Керівник Антитерористичного центру при Службі безпеки України та голова Донецької обласної державної адміністрації – відповідно до Закону України “Про військово-цивільні адміністрації” мають здійснити інші заходи, пов’язані з утворенням ВЦА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *