ОСТАННІ НОВИНИ

У Золочів та Дрогобич підкинуть грошей

|

У рамках співпраці Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», Львівської обласної ради та Львівської обласної державної адміністрації стало можливим залучити додаткові кошти міжнародної технічної допомоги для міст Львівщини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР.

Зокрема, Золочів та Дрогобич стали партнерами Проекту ЄС/ПРООН МРГ у рамках компоненту розвитку міст. За цим компонентом, 14 ОСББ у  Дрогобичі та 9 ОСББ у Золочеві реалізовуватимуть мікропроекти, спрямовані на підвищення енергоефективності в житловому секторі та покращення якості послуг населенню.

Мікропроекти реалізовуватимуть за умов спільного фінансування.

«Реалізація проектів, спрямованих на підвищення енергоефективності в житловому секторі, а саме для ОСББ – добрий досвід наших міжнародних колег. Таке партнерство сприятиме впровадженню кращих практик місцевого розвитку, орієнтованого на громаду, впровадженню сучасних методів і принципів муніципального управління, реформуванню відносин та підвищенню енергоефективності в житловому секторі», – зазначає заступник голови обласної ради Валерій П’ятак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *