ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські активісти розблокували входи до будівлі ДФС, але залишилися незадоволеними

|

дфс прес

Громадські активісти розблокували основні входи і заїзди до головного офісу львівської фіскальної служби, втім ще мають до влади багато претензій. Про це сьогодні на прес-конференції заявив активіст ГФ «Народна самооборона Львівщини» Юрій Мартинюк, передає кореспондент Львівського порталу.

Громадяни, які блокували вхід до податкової оприлюднили свої звернення до до Президента, Прем’єра, міністра фінансів, Державної фіскальної служби України і голови Львівської ОДА. Головна вимога залишається незмінною – призначити очільника ДФС Львівщини.

Окрім того, до владних структур активісти звертаються також з проханнями:

– Надати вичерпну інформацію щодо того, за якою процедурою буде проведено новий конкурс на заміщення посади керівника ГУ ДФС у Львівській області із зазначенням терміну та форми подачі документів.

– Надати інформацію щодо складу конкурсної комісії, яка забезпечуватиме процедуру проведення конкурсу.

– Прийняти рішення про розпуск або заміну всіх без винятку членів Ради з кадрових питань при ДФС України, як таких, що не мають належної кваліфікації для проведення відповідних конкурсів.

– Долучити представників громадськості з числа ініціаторів акцій протесту до участі у роботі конкурсної комісії та доведення позиції львівської громади під час проведення конкурсу.

Цю інформацію громадські активісти вимагають надати до 22 червня, оприлюднивши її на сайті ДФС України.

Нагадаємо, що вчора зранку активісти заблокували входи та заїзди до будівлі львівської податкової, чим унеможливили роботу структури.

Як повідомляв Львівський портал, вчора також відбулася нарада з питання призначення начальника Головного Управління ДФС у Львівський області.

Фото: ЗІК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *