ОСТАННІ НОВИНИ

Очільник у Львівської фіскальної служби таки буде?

|

дфс

Сьогодні, 17 червня,  керівництво фіскальної служби України провело нараду з питання призначення начальника Головного Управління ДФС у Львівський області. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС України.

Як повідомляють у фіскальній службі, на нараді прийняли рішення про призначення нового очільника головного управління після проведення транспарентної процедури. Вибирати нового голову Львівського управління ДФС будуть за участі керівництва Державної фіскальної служби, Міністерство фінансів України та Львівської ОДА. Також обіцяють врахувати думку громадськості.

Нового очільника ГУ ДФС у Львівській області мають  представити громадськості та колективу служби Львівщини у найближчі два тижні.

Водночас, львівські активісти, які вже декілька діб пікетують будівлю фіскальної служб з вимогою призначити керівника податкової, планують сьогодні провести свою окрему нараду.

«Ми проведемо сьогодні нараду, на якій вирішимо, які будуть наші подальші дії. Також після обговорень стане відомо, чи покинемо ми територію ДФС чи продовжимо протест», – зазначив «Львівському порталу» активіст Олег Радик.

Нагадаємо, що активісти вже декілька днів пікетують будівлю міграційної служби у Львові. Сьогодні, зокрема, вони перекрили входи до податкової, унеможливлюючи її роботу. Відтак, податкові звіти працівники ДФС приймають у громадян на вулиці біля автостоянки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *