ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські активісти обмежили працівникам податкової доступ до робочих місць

|

Сьогодні зранку львівські активісти загородили вхід до фіскальної служби «поламаними» автомобілями, внаслідок чого обмежили доступ працівників установи до своїх робочих місць. До такої акції львів’яни наважились через двотижневе ігнорування владою протестів біля будівлі податкової. Про це Львівському порталу розповів громадський активіст Олег Радик.


«Вночі біля входів до будівлі «поламалися» кілька машин, тому наразі доступ в управління обмежений. Сюди вже приходили підприємці, юристи, з якими ми радились. На місці також був очільник міліції Дмитро Загарія, втім активних дій міліція не застосовує», – розповідає Олег Радик.

Активіст також розповів, що до місця подій приїжджали машини з так званими «ті тушками», але  жодних сутичок чи штовханини не відбувалося.

За словами, Олега Радика, протестувальники та машини, що блокують вхід у будівлю служби, будуть стояти,як мінімум, ще добу.

«До завтра точно буде це все  стояти. Ми не хочемо ескалації конфлікту, але через те, що нас два тижні ігнорують, ми змушені вжити необхідні заходи», – зазначає він.

Нагадаємо, громадські активісти вже впродовж кількох днів пікетують ДФС Львівщини. Як вони стверджують, досі були лише попереджувальні акції, під час яких демонстративно складали шини під стінами будівлі й просили всіх небайдужих людей допомогти з постачанням старих коліс, а відтак доєднатись протестних дій.

Утім, вчора під податковою уже палали фаєри, а пікетувальники обіцяли, що в разі й подальшого затягування із призначенням керівника ДФС у Львівській області, вони вдаватимуться до більш радикальних заходів.

Як писав Львівський портал, напередодні лідер конкурсу на посаду керівника ДФС у Львівській області Маркіян Мальський знявся з боротьби за пост головного податківця Львівщини.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *