ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція просить опізнати виявлене тіло чоловіка

|

Працівники міліції звертаються до громадян з проханням допомогти встановити особу чоловіка, тіло якого було виявлено 21 травня на березі річки Стрий. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

Міліція

За даними відомства, до Стрийського міськвідділу міліції, 21 травня, надійшло телефонне  повідомлення від місцевого мешканця про те, що на березі річки він виявив тіло чоловіка.

Виїздом слідчо-оперативної групи міліції встановлено, що тіло загиблого тривалий час знаходилося у воді. З одягу на чоловіку були лише плавки синього кольору. А на шиї у загиблого виявлено хрестик, нанизаний на шнурочку чорного кольору.

У справі призначено проведення  судово-медичної експертизи, за результатами якої буде встановлено причину смерті цієї людини. Наразі за попередніми висновками експерта відомо, що вік загиблого  близько 30 – 35 років, зріст приблизно 170 см, а смерть настала близько 20 квітня.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Якщо ви володієте інформацією, яка може допомогти встановити особу загиблого,  зверніться до Стрийського міськвідділу міліції за телефонами: (245) 5-23-54 або на спецлінію 102.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *