ОСТАННІ НОВИНИ

У двох храмах Львова оголосили збір вишиванок для бійців АТО

|

збір вишиванокУ рамках всеукраїнського Дня вишиванки, який припадає на 21 травня, відбудеться акція «Подаруй захиснику вишиванку». Львів’ян закликають принести вишиту сорочку військовим АТО, яка стане моральною підтримкою та оберегом у бою. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

Збір вишиванок вже розпочато, і триватиме він до 1 липня. Сорочки приймають у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, що за адресою вул. Театральна, 11, та у церкві святого Климентія – вул. Генерала Чупринки, 70.

Вишиванки від львів’ян волонтери передадуть воякам на Схід.

«Звертаємося до всіх вишивальниць, до магазинів, підприємств, які займаються виготовленням вишиванок, – долучайтеся. Подумайте, як гордо бійці себе почуватимуть українцями. Таким чином ми реінкарнуємо образ воїна, піднімемо бойовий дух», – наголосив Олександр Ткачук, військовослужбовець, автор проекту «Музика воїнів» та пісні «Укроп».

Акція «Подаруй захисникові вишиванку» стартувала в Чернівцях та пройде практично у всіх містах України. Активно підхопив патріотичну ініціативу і Львів.

Організатори збору вишиванок висловлюють подяку настоятелям храмів, які долучилися до ідеї та підтримали акцію.

Фото: ukrainka.ko.olx.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *