ОСТАННІ НОВИНИ

Українські військові відбили наступ диверсійної групи

|

диверсійна група
Українські прикордонники разом з військовослужбовцями Збройних Сил України відбили наступ диверсійно-розвідувальних груп. Про це Львівському порталу повідомили у відділі питань взаємодії зі ЗМІ адміністрації ДПС України.

Прикордонний наряд на бронеавтомобілі «Кугуар» виконував завдання в зоні відповідальності по визначеному маршруту. На напрямку Горлівки військовослужбовці виявили диверсійно-розвідувальну групи в кількості до 10 чоловік. Диверсанти переміщувалися на відстані одного кілометра від лінії бойового зіткнення. Зрозумівши, що їх викрили, вони відкрили вогонь по прикордонному наряду. Прикордонники зайняли бойові позиції та вступили в бойове протистояння з переважаючими силами ворога. Через деякий час на допомогу прикордонному наряду прибув резерв підрозділу та військовослужбовці Збройних Сил України. Завдяки злагодженим діям українських військових плани щодо здійснення диверсії було зірвано, а група російських найманців змушена була відступити.

диверсійна групааПід час бою загинули двоє представників НЗФ, а на місці бою виявили зброю противника. Поранень зазнали двоє військовослужбовців ЗСУ.

Нагадаємо, сьогодні в зоні АТО прикордонники виявили та вступили в бій з диверсійно-розвідувальною групою поблизу н.п. Троїцьке.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *