ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники прийняли бій з диверсійно-розвідувальною групою з РФ

|

Учора на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Станично-Луганське» Луганського прикордонного загону відбулося бойове зіткнення прикордонного наряду  з групою невідомих озброєних осіб. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

Так під час виконання завдань з моніторингу рубежів держави прикордонники, на напрямку Можаївка (РФ) – Герасимівка (Укр), на відстані 200 м від державного кордону виявили невідому особу. При спробі переслідування та затримання її, на відстані 100 м від державного кордону правоохоронці виявили декілька осіб в маскувальних халатах, які при появі прикордонників відкрили вогонь. Відтак українські прикордонники вступили у бій. У результаті злагоджених дій українських військових диверсійно-розвідувальна група змушена була відступити.

Терористи, які намагалися здійснити диверсію, відійшли на територію Російської Федерації. Однак в результаті підриву ручної гранати кинутої диверсантами, отримав наскрізне осколкове поранення один з прикордонників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *