ОСТАННІ НОВИНИ

Перемир’я по-донбаськи. В хід пішли танки

|

Російсько-терористичні війська й надалі продовжують провокації та нищать інфраструктуру населених пунктів, що знаходяться вздовж лінії розмежування. Розпочинаючи з 18.00 годин вчорашнього вечора продовжують обстрілювати наші позиції з усієї наявної в них зброї. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

1

На Луганському напрямку бандити застосовували танки, артилерію, міномети, гранатомети, кулемети, протитанкові ракетні комплекси, снайперські гвинтівки та стрілецьку зброю, обстрілюючи переважно Станицю Луганську. Дісталося і Щастю.

На Донецькому охочі до руйнування злочинні озброєні угрупування обстріляли Гранітне, Опитне, Березове і Піски.

На Артемівському напрямку варвари під прапорами неіснуючих держав вели вогонь по захисникам України у Світлодарському, Ленінському, Кіровому, Розовці та Золотому.

Знову агресори обстрілювали і Широкине, не припиняючи свою чорну справі ні вдень ні вночі. Отримуючи адекватну відповідь, вони мало не щоразу запрошують припинення вогню, і щоразу перші ж його порушують.

БПЛА злочинців було помічено у небі за напрямками Чермалик-Новоселівка, Ясинувата-Донецьк, Старобільськ-Курячівка, Лиман-Щастя, а також Весела Гора-Щастя.

Наші солдати і надалі продовжують допомагати місцевому населенню. Так, за власною ініціативою бійці одного з підрозділів Збройних Сил України, які захищають Широкине, взялися відновлювати водопостачання у Бердянському. Незабаром в мешканців з’явиться вода.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *