ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові тренуватимуть тілоохоронців

|

тілоохоронціУ Львові вперше пройде Чемпіонат України з багатоборства тіло охоронців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Чемпіонат серед тіло охоронців триватиме з 30 травня до 1 червня. Ці змагання відбувають в Україні вже 18 років.

«Змагання сприяють підвищенню рівня підготовки тілоохоронців, набуття практичних знань, обміну досвідом проведення охоронних заходів. Чемпіонат буде сприяти зміцненню дружби і співпраці між силовими структурами України, укріпленню взаємодії між правоохоронними органами у боротьбі із злочинністю, також розвитку службово-прикладних  видів спорту в нашій державі в скрутні часи», – розповіли організатори змагань.

Загалом у Чемпіонаті візьмуть участь 24 команди тілоохоронців, серед яких будуть білорусці, молдовани, болгари та румуни.

Протягом трьох днів учасники змагатимуться в демонстрації прийомів захисту під час пішого супроводу VIP та прийомів рукопашного бою на площі Адама Міцкевича, шукатимуть «вибухові пристрої» в автомобілі та показуватимуть майстерність подолання смуги перешкод на автомобілях на стадіоні «Арена Львів» та виконуватимуть стрілецькі завдання з індивідуальної швидкісної стрільби з різних положень та в “терористів” з автомобіля.

 

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *