ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали чоловіка, який перевозив бочку спирту

|

Оперативники Головного управління ДФС у Львівській області затримали 27-річного мешканця Радехівщини, який перевозив у автомобілі марки «IVECO» спиртовмісну рідину. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі  головного управління ДФС у Львівській області.

Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили і вилучили близько 2760 літрів рідини з характерним запахом спирту. Вартість вилученого товару орієнтовно становить 276 тис. гривень.

За словами першого заступника начальника Головного управління ДФС у Львівській області Віктора Лилика, вилучення спирту проведено у рамках операції «Акциз-2015», головна мета якої – недопущення фактів незаконного виготовлення і обігу на внутрішньому ринку та переміщення через держкордон підроблених лікеро-горілчаних виробів.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 204  Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Триває слідство.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *