ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині прикрили потужний конвертаційний центр

|

60k ГоловнаПравоохоронці Львівщини викрили та припинили діяльність конвертаційного центру, через який «перетекло» більше двохсот мільйонів гривень безготівкових коштів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

За даними міліції, до злочинної діяльності причетні десять мешканців Львівської області. Трьом організаторам незаконної діяльності конвертаційного центру оголошено про підозру у скоєнні крадіжки. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років. Суд прийняв рішення утримування чоловіків під вартою.

Працівники міліції провели більше п’ятдесяти санкціонованих обшуків у офісах, домоволодіннях та в автомобілях, де виявили та вилучили понад півмільйона готівкових гривень, більше сімдесяти банківських пластикових карток, чекові книжки, печатки суб’єктів господарювання, а також обладнання, що використовувалось під час злочинної діяльності. Арештовано більше шістдесяти банківських рахунків підприємств.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за статтями про шахрайство та крадіжку. Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років відповідно.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *