ОСТАННІ НОВИНИ

На Луганщині посилюються бої - Москаль  

|

Г. Москаль

14 травня бойовики обстріляли з мінометів місто Гірське в Попаснянському районі Луганської області, вогонь вели з боку окупованого Первомайська. Про це на своєму офіційному сайті повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль, інформує кореспондент Львівського порталу.

Близько 19:30 одна з мін залетіла в приватний сектор міста і влучила в житловий будинок. У результаті сильно пошкоджено покрівлю, літню кухню та гараж. У момент обстрілу в будинку була господиня, але вона дивом не постраждала.

«Загалом по лінії розмежування вогню, що проходить по Луганській області, інтенсивність бойових дій значно посилилася», – повідомляє Москаль.

На Бахмутці в другій половині дня бойовики обстріляли з мінометів та автоматичної зброї 29-й блокпост (крайня точка контрольованої Україною території). Поранення отримав один військовослужбовець. Рани неважкі, загрози життю немає.

На околиці Кримського, починаючи з 19-ї години й до вечора, спалахували перестрілки, які переростали в ближні бої. Інформації про постраждалих немає.

У Трьохізбенці позиції український силовиків обстріляли з автоматичної зброї та снайперської гвинтівки. Вогнепальне поранення отримав один військовослужбовець, який госпіталізований у районну лікарню.

Крім того, перестрілки з автоматичної зброї та гранатометів велися в Станиці Луганській, Щасті та поблизу Катеринівки (Попаснянський район.

Фото: zn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *