ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині завершився етап Кубку світу з авіамодельного спорту. В активі України два «срібла»

|

У селі Великий Дорошів, що на Жовківщині завершився етап Кубку світу «Vilga Cup 2015» з авіамодельного спорту. Спортсмени змагалися в трьох класах радіокерованих моделей: F3J (радіокеровані планери), F5J (радіокеровані планери з електродвигуном) та F3K (радіокеровані метальні планери). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

Авіамодельний спорт

У змаганнях взяли участь 145 спортсменів з 15 країн світу, зокрема представники національних збірних Азербайджану, Італії, Кіпру, Казахстану, Нової Зеландії, Німеччини, Польщі, Росії, Словаччини, Словенії, Сполучених Штатів Америки, Угорщини, Швеції, Чехії та України.

Збірну команду Україну представляли спортсмени з Дніпропетровської, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Сумської, Харківської, Чернігівської областей України та міста Києва.

У складі збірної команди України змагалося й двоє представників Львівщини: Ігор Боліновський й Тарас Повідайко.

Абсолютного результату досягнув спортсмен із Нової Зеландії Джо Вуртс, який святкував перемогу у всіх трьох класах. Високий спортивно-технічний рівень продемонстрували Есер Кісмір з Кіпру, італієць Томас Труффо, Себастіян Хайнсек зі Швеції та українець Ігор Буцерога, який двічі виборов «срібло».

Ілюстрація: www.torange.biz

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *