ОСТАННІ НОВИНИ

Активність противника зростає після заходу сонця (мапа)

|

Наприкінці святкових вихідних ситуація в зоні АТО залишалася по-бойовому напруженою. Наші воїни постійно перебувають у високій бойовій готовності і готові до виконання завдань із захисту Батьківщини. Водночас противник веде вогонь по наших позиціях зі 120-мм мінометів та 122-мм гармат, переважно на Донецькому напрямку. Про це розповів сьогодні на брифінгу в УКМЦ речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, передає кореспондент Львівського порталу.

12-05

На Маріупольському напрямку тривають провокативні обстріли українських позицій з боку бойовиків в районі с. Широкине. Зокрема, ворог веде вогонь зі 122-мм гармат, що розташовані поблизу с. Саханка. Активність противника зростає у другій половині дня, особливо після заходу сонця.

мапа 2

На Донецькому напрямку активність противника вчора дещо знизилася. В районі аеропорту основні бойові дії розгорнулися увечері на дузі від Мар’їнки до Авдіївки. Бойовики активно використовували 120-мм міномети. В передмістях Горлівки та Світлодарська відбулося кілька перестрілок зі стрілецької зброї.

На Луганському напрямку найбільш неспокійна ситуація зберігалася в районі н.п. Щастя і Станиця Луганська. Ворог вів вогонь по наших позиціях (переважно зі стрілецької зброї), і отримував адекватну відповідь.

За минулу добу внаслідок бойових дій 3 українських військових загинули, 1 – було поранено. Ці втрати сили АТО понесли переважно в районі Донецька, а також м. Щастя.

Інфорграфіка: Інформаційно-аналітичний центр

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *