ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові за кермом авто затримали п’яного працівника ДАІ

|

pyanyiy-za-rulem Працівника міліції, котрий керував автомобілем без відповідних документів та з ознаками алкогольного сп’яніння, притягнуто до відповідальності. Співробітниками Державтоінспекції складено два протоколи про адміністративні правопорушення. За цим фактом також проводиться службове розслідування.

Як повідомили Львівському порталу в прес-службі управління ДАІ у Львівській області, 8 травня близько 22.30 години до львівських правоохоронців надійшло повідомлення від громадських активістів про порушення Правил дорожнього руху водієм автомобіля «Renault Trafic».

До місця події одразу ж прибули співробітники дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції.

За попередньою інформацією, керував автомобілем «Renault» 41-річний працівник міліції, який перебував поза службою, у цивільному одязі. Від проходження експертизи на встановлення стану сп’яніння він відмовився.

На чоловіка було складено два протоколи про адміністративні правопорушення – за ч.1 ст.130 (Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, а так само відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан сп’яніння), а також за ч.1 ст.126 (Керування транспортними засобами особами, які не мають відповідних документів або не пред’явили їх для перевірки).

Наразі за цим фактом проводиться службове розслідування.

За інформацією громадських активістів, затриманий є начальником взводу ДАІ м.Львова.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *